<img src="https://secure.vane3alga.com/162519.png" alt="" style="display:none;">
 

Download nu vrijblijvend de whitepaper

8 aandachtspunten bij de selectie van enterprise software

Technologische trends
Hoe kies je de beste software als je een digital enterprise wordt?

In tijden van digitale transformatie is softwareselectie van steeds groter strategisch belang. Uw software moet niet alleen uw bedrijfsprocessen optimaal ondersteunen, maar ook om kunnen gaan met nieuwe technologische trends als kunstmatige intelligentie, Internet of Things, blockchain en big data.

Uw succes en concurrentiepositie wordt bepaald door de mate waarin uw enterprise software u daarbij ondersteunt. Een low-code platform voor enterprise applicaties biedt hierin ongekende mogelijkheden.

De vraag is nu: hoe kies je de juiste oplossing voor uw organisatie?

Het whitepaper "8 aandachtspunten bij de selectie van enterprise software" geeft onze visie op de uitdagingen en misvattingen bij het selecteren van bedrijfssoftware. Met deze informatie in de hand voorkomt u de valkuilen die op de loer liggen en kunt u de juiste keuzes maken voor uw organisatie.

Vraag nu uw kopie op!

Thinkwise

Low-Code platform voor integrale enterprise applicaties

Legacy modernization

De unieke Upcycling-technologie stelt u in staat om uw bestaande software te moderniseren door modellen uit legacy software af te leiden.

Agile development

Het Thinkwise low-code platform versterkt agile development. Het aantal uren benodigd voor projecten ligt 80% onder het marktgemiddelde.

Technological independence

We bieden plug-and-play GUI's en back-end technologie aan om ervoor te zorgen dat u het systeem nooit meer hoeft te vervangen. 

Connectivity

Geen enkel systeem staat op zichzelf. We bieden een open REST API en integratielaag waarmee ontwikkelaars elke app kunnen verbinden.

Meer de technische diepte in?

Schrijf u nu in voor de Platform Experience.

 Tijdens onze Platform Experience laten we u stap voor stap zien hoe een low-code applicatie tot stand wordt gebracht met het Thinkwise Platform. Van requirements tot testen en zelfs aanpassingen na livegang!

Inschrijven