PLATFORM
EXPERIENCE

SPECIAL EDITION

30 OKTOBER 2019
THINKWISE HQ, APELDOORN

Modernizing the enterprise
with Low-Code

Wanneer organisaties hun business model en processen digitaliseren komen ze voor een onvermijdelijke beslissing te staan. Hoe gaan ze hun verouderde kernsystemen, voor het bijhouden van hun gegevens, en operationele applicaties moderniseren?

Thinkwise organiseert dit unieke evenement om je te kunnen verdiepen in de mogelijkheden van low-code voor enterprise applicaties. Laat je inspireren door de visie van experts en hands-on ervaring van succesvolle bedrijven! Tijdens dit evenement zul je alles te weten komen over hoe low-code uw IT landschap kan moderniseren. Meld je nu aan!

Tijdens dit speciale evenement:

 1. Deelt John Rymer, Vice President & Principal Analyst bij Forrester Research zijn visie over de nieuwe aanpak om kernsystemen te moderniseren en de rol die low-code platformen hierin gaan spelen.
 2. Krijg je een persoonlijke kennismaking met Thinkwise en zullen twee klanten hun succes met low-code bedrijfssoftware presenteren.
 3. Zie je hoe live een applicatie tot stand wordt gebracht met het Thinkwise Platform, van het opstellen van requirements en ontwerpspecificaties tot het automatisch testen en wijzigingen na livegang.


Je wilt deze speciale kans niet missen om te weten te komen wat low-code voor jouw bedrijf te bieden heeft! Schrijf u nu in!

Benieuwd naar het volledige programma? Lees hieronder verder!

Meld je nu aan!

"De moeite waard om te zien wat low code betekent en kan betekenen voor organisaties"

Amon Olivier - Projectleider

logo-22x.png

Volledige programma:

 • 09:30 - Inloop

 • 10:00 - Welkom

 • 10:10 - Modernizing the enterprise with Low-Code [ENGLISH]
  by John Rymer, Vice President & Principal Analyst @ Forrester Research

 • 10:50 - Q&A

 • 11:10 - Pauze

 • 11:30 - Thinkwise introductie door mede-oprichter Victor Klaren

 • 12:00 - Customer case

 • 12:30 - Meet & Eat

 • 13:30 - Customer case

 • 14:00 - Thinkwise Platform deep dive

 • 16:00 - Netwerken & drankjes

Low-code is vaak geen legacy-killer
Eén van de redenen dat low-code zo in populariteit toeneemt, is dat bedrijven steeds sneller meer software willen opleveren, bijvoorbeeld om hun interne processen of hun dienstverlening aan klanten te verbeteren...
Future-proof IT: verre droom of tastbare realiteit?
Voor veel bedrijven is legacy-IT nog steeds een bottleneck die ze van echte verandering en innovatie weerhoudt. De software die ten tijde van de aanschaf vooruitstrevend was, is een rem geworden...
Hoe kies je de beste software als je een digital enterprise wordt?
In tijden van digitale transformatie is softwareselectie van steeds groter strategisch belang. Bedrijven moeten namelijk kunnen meebewegen met nieuwe technologische trends...